Enorme lockdown protesten en inspirerende speeches laten Europa schudden

Lockdown protesten schudden Europa wakker

Het was een speciale dag op 29 augustus 2020 in Europa en de rest van de wereld. Enorme anti-lockdown protesten met miljoenen protestanten kwamen op voor hun vrijheid en die van hun kinderen om een signaal te geven aan de elites en hun cultische volgers om te vertellen dat de wereld wakker aan het worden is en de leugens rondom de neppe pandemie genaamd Covid-19 niet meer accepteert.

Lockdown protestatie Berlijn 29 Augustus

Met miljoenen kwamen ze bijeen in Duitsland, Engeland, Polen, Ierland, Canada en Zuid-Korea om elkaar te inspireren en hoop te geven voor de toekomst. De draconische coronamaatregelen houden de wereld in een houdgreep, zonder dat daar geloofwaardige wetenschap, gezond verstand of liefde achter te vinden is.

Media liegt over hoeveelheid demonstranten

In Berlijn Duitsland, waar het protest eerder nog geprobeerd is verboden te worden, maar waar de hoogste rechter nog niet zijn gezond verstand verloren lijkt te zijn, kwamen mensen vanuit Nederland, Italië, Frankrijk en andere delen van Europa samen. De Duitse en Nederlandse mainstream media probeerde, uiteraard, de aantallen naar beneden te praten door te zeggen dat er maar 20.000 demonstranten Berlijn hadden bezocht.

Waar er op dit moment geen officiële cijfers bekend zijn van de hoeveelheid demonstranten, laten de foto’s van de verschillende delen in Berlijn zien dat het werkelijke aantal dichter bij meerdere miljoenen mensen heeft gelegen. Robert F. Kennedy Jr. omschreef het zelfs als volgt..

“Vandaag spreek ik de grootste menigte uit de Duitse geschiedenis toe”

Robert F. Kennedy Jr.

Robert F Kennedy Jr spreekt!

Deze zelfde Robert F. Kennedy Jr., het neefje van de bekende John F. Kennedy, sprak dus de enorme menigte toe in het hart van Duitsland. Robert F. Kennedy Jr. is een uitgesproken anti-vaxxer en vecht al jaren tegen de corruptie die de politieke en bedrijfswereld doordringt.

“We willen gezondheidsfunctionarissen die geen banden hebben met de farmaceutische industrie, die voor ons werken en niet voor Big Pharma. We willen politici die zich bekommeren om de gezondheid van onze kinderen in plaats van de winsten van de farmaceutische lobby.”

Robert F. Kennedy Jr.

De huidige opgelegde coronamaatregelen herbergen enorme overeenkomsten met de opkomst van het nazisme wat natuurlijk nog erg gevoelig ligt bij het Duitse volk. Als er daarom één volk is die geleerd moet hebben van zijn geschiedenis, dan is dat het het Duitse volk wel. Waarschijnlijk dat dat ook de reden is, dat Duitsland één van de landen is waar de protesten zo massaal zijn. Kennedy vervolgt zijn speech dan ook door de vergelijking te maken met het nazisme.

Kennedy verteld dat 75 jaar geleden Hermann Göring, nazi oorlogsleider, werd verhoord tijdens de Neurenburg oorlogsverhoren. Hem werd gevraagd hoe hij de Duitse mensen zover kreeg om mee te gaan met het nazisme. Göring antwoordde..

“Het is makkelijk. Het heeft niks met nazisme te maken. Het heeft met de aard van mensen te maken. Je kan dit in een nazi regime doen, in een socialistisch regime, monarchie of democratie. Het enigste wat een overheid nodig heeft om mensen in slaven te veranderen is angst. En als je iets kan vinden wat ze bang maakt, dan kan je mensen alles laten doen wat je wilt.”

Robert F. Kennedy Jr.

Speech David Icke inspireert

Aan de andere kant van het meer werd er in Engeland, op Trafalgar Square in Londen, ook een grote demonstratie gehouden. Een opvallende spreker daar was de bekende vrijheidsstrijder en compleetdenker, David Icke. Icke is al tientallen jaren bezig om het plan van onze elite bloot te leggen en zegt dan ook niet verrast te zijn van de huidige aanval van de elites op de wereld.

“Hoe kon ik de huidige gebeurtenissen tientallen jaren geleden voorspellen? Hoe kon Aldous Huxley dit in de jaren dertig? Hoe kon George Orwell dit in de jaren veertig? Simpel, wat er nu gebeurd is niet willekeurig. We zien een lang geplande agenda worden uitgerold.”

David Icke

Icke benadrukt in zijn speech dat de reden dat deze agenda wordt uitgerold, komt omdat we niet worden bestuurd door medici, maar door psychologen, die precies weten hoe de mens gemanipuleerd moet worden om ze daar te krijgen waar de regering ze wil hebben.

“Zij willen dat we geloven dat autoriteit macht heeft. Autoriteit heeft geen macht. De macht die autoriteit heeft is wat wij aan ze geven. Hoe stoppen we de huidige autoriteiten? Simpel, we stoppen ze te gehoorzamen.”

David Icke

Een prachtige dag was het dus voor de vrijheidsstrijder. Voor de persoon die vertrouwd op de waarheid van de wetenschap, op de waarheid van het gezond van verstand en handelt in liefde voor deze waarheid. Voor de persoon aan de andere kant, was het een dag als alle andere, in deze nieuwe wereld van angst. Met geen tot bijna geen vermeldingen in de mainstream media, of verdraaiingen, leugens en demoniseringen aan toe, was het voor de corona cultist alsof 29 augustus geen enkele betekenis heeft gehad. Gelukkig weten wij wel beter..