Google Insider onthult plan voor mega censuur Facebook, Google en Twitter over corona

Goolag - Google Insider

Een gecoördineerde aanval van Google, Facebook en Twitter op iedereen die tegen het officiële corona verhaal ingaat ligt in de planning, volgens een anonieme Google Insider. Heb jij of volg jij een kanaal wat zich volledig of gedeeltelijk toedicht op gezond verstand en het blootleggen van de corona hysterie? Dan loop je serieus gevaar dat dit kanaal volledig beëindigd zal worden rond de periode dat de vaccinaties in zullen gaan.

Google, welke zich nu al actief bezig houdt met het verwijderen van conservatieve websites uit hun zoekmachine, staat op het punt om de ondemocratische censuur met een enorme stap te vergroten tijdens de uitrol van de corona vaccinaties.

Tijdens een interview van YouTuber Spiro Skouras met Richie Allen, welke een journalist is, producer en gastheer van de Richie Allen Radioshow, vertelt Richie dat hij meerdere bronnen heeft binnen Google. Een bron, welke anoniem wenst te blijven anders zal hij zijn baan verliezen, vertelde hem het volgende..

“There is a plan in place, that once the vaccines are ready, around the time of deployment, Google and Facebook will begin to take down, lots and lots of channels.”

Richie Allen

Let er hierbij op dat Google naast de zoekmachine ook eigenaar is van YouTube. Social Media is een van de grootste gevaren voor mensen die tegen vrijheid van meningsuiting zijn. Zoals we al gemerkt hebben vind er inmiddels op grote schaal censuur plaats onder het mom van ‘fact checking’, welke voornamelijk als het op het onderwerp corona aankomt, wetenschappelijke tegenargumenten betreffende de corona maatregelen afdoen als fake news.

Corona censuur onder het mom van levens redden

Onder het mom van het redden van levens zal, middels het verwijderen van desinformatie over corona, elk kanaal serieus gevaar lopen die over een of andere vorm van een complottheorie gaat en dus tegen het officiële verhaal van de autoriteiten ingaat, als die ook maar 1 artikel over corona heeft geschreven of gepost. Het zal het ideale middel zijn om zo goed als elk tegengeluid de grond in te drukken en vrijheid van meningsuiting een zware klap toe te brengen, zodat we weer een stap dichter zullen komen bij een technocratische samenleving.

“They also said that Twitter, Google and Facebook will make it a synchronised thing.”

Richie Allen

Waar YouTube onder elke video al waarschuwingen geeft over Covid-19, Facebook een soort kruistocht aan het voeren is tegen elk geneesmiddel wat kan helpen tegen corona en dus een gevaar vormt voor het coronavaccin, daar zijn de grote 3, in samenwerking met instanties zoals de W.H.O., achter de schermen actief bezig om een censuuroorlog of zuivering te ontketenen op mensen die écht levens willen redden.

“They are particularly more concerned about Facebook groups than Twitter. Time to start backing up your videos.”

Richie Allen

Voornamelijk Facebook groepen lijken een doorn in het oog te zijn van corona gelovigen. Deze afgesloten groepen zijn lastig te censureren, waardoor ze een groter gevaar lopen om volledig gesloten te worden, in plaats van gedeeltelijk gecensureerd te worden.

Voor een ieder die bezig is met het plaatsen van video’s op social media, mocht je nog geen backups gemaakt hebben, dan is nu het moment om hiermee te beginnen en alvast na te gaan denken over een alternatieve vorm om je video’s te delen. De val in censuur is al een tijdje bezig en staat op het punt, waarschijnlijk eind dit jaar, of begin volgend jaar, tijdens het begin van de vaccinaties in een extra stroomversnelling te komen. Bekijk de video van het interview hieronder.