Overheid VS en Yale testen hoe mensen gemanipuleerd kunnen worden het CV-19 vaccin te nemen

Coronavirus manipulatie

Met operatie Warp Speed in de VS en met het AstraZeneca vaccin, ook wel het Oxford-vaccin genoemd, welke in record tempo klaar wordt gestoomd voor Nederland, test de Amerikaanse overheid met behulp van de Yale universiteit hoe mensen het beste gemanipuleerd kunnen worden, zodat zoveel mogelijk personen het Covid-19 vaccin zullen nemen.

De overheid en Big Pharma willen namelijk koste wat kost jouw leven ‘redden’ en dat van alle mensen om jouw heen. Omdat ze zoveel liefde voor je voelen zullen we maar zeggen. Echter om dit voor mekaar te krijgen en zoveel mogelijk mensen niet een echt vrije keuze te geven, maar een schijn vrije keuze, doen ze er alles aan om jou op je zwakke punt te pakken zodat je tóch de keuze vóór het corona vaccin zal gaan nemen.

De 12 manieren om jou te manipuleren

Hoe ze het corona vaccin gaan promoten wordt op dit moment onderzocht door de Yale universiteit in de Verenigde Staten. Er zijn 12 uitgangspunten genomen waarvan men denkt dat dit jou op een emotionele basis kan beïnvloeden.

Other: Control message

Other: Baseline message

Other: Personal freedom message

Other: Economic freedom message

Other: Self-interest message

Other: Community interest message

Other: Economic benefit message

Other: Guilt message

Other: Embarrassment message

Other: Anger message

Other: Trust in science message

Other: Not bravery message

Voor elk punt is er een vraagstelling geformuleerd dat neer wordt gelegd bij een groep mensen welke deze vraag zal krijgen 3 maanden nadat het vaccin is uitgekomen en 6 maanden nadat het vaccin is uitgekomen. Een voorbeeld van een vraagstelling is bijvoorbeeld..

Personal Freedom – which is a message about how COVID-19 is limiting people’s personal freedom and by working together to get enough people vaccinated society can preserve its personal freedom.

Vaccin promotie door middel van het inspelen op de beperking van je persoonlijke vrijheid. Dit betekend dat er advertenties zullen komen op sociale media, billboards en televisie over dat als je het vaccin neemt, dat je dan weer alles kan doen wat je eerst ook deed, zoals het bezoeken van evenementen of bijvoorbeeld op een commerciële vlucht te kunnen gaan.

Economic freedom – which is a message about how COVID-19 is limiting peoples’s economic freedom and by working together to get enough people vaccinated society can preserve its economic freedom

Of wat dacht je van deze. Mensen chanteren om een vaccin te gebruiken om je anders schuldig te laten voelen dat het door JOU komt dat een zaak niet meer open kan gaan?

Guilt – The message is about the danger that COVID-19 presents to the health of one’s family and community. The best way to protect them is by getting vaccinated and society must work together to get enough people vaccinated. Then it asks the participant to imagine the guilt they will feel if they don’t get vaccinated and spread the disease.

Wowie! Stel je een advertentie voor waarbij er in wordt gespeeld op je schuldgevoel die je zou moeten voelen omdat jij je niet hebt gevaccineerd, waardoor je een risico zou lopen voor de rest van je familie. Schandalige manipulatie zou zoiets zijn natuurlijk, naast dat het onlogisch is, gezien degene niet meer bang hoeft te zijn om ziek te worden als diegene het vaccin al genomen heeft, op voorwaarde dat het vaccin goed werkt natuurlijk.

Anger – The message is about the danger that COVID-19 presents to the health of one’s family and community. The best way to protect them is by getting vaccinated and by working together to make sure that enough people get vaccinated. Then it asks the participant to imagine the anger they will feel if they don’t get vaccinated and spread the disease.

Hier worden families dus lijnrecht tegenover mekaar gezet, mochten ze voor een dergelijke advertentie kiezen waarbij er werkelijk waar gezegd wordt dat de mensen om jou heen boos op jou zouden moeten worden om het feit dat je het vaccin niet genomen hebt. De kerstdiners zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Trust in science – about how getting vaccinated against COVID-19 is the most effective way of protecting one’s community. Vaccination is backed by science. If one doesn’t get vaccinated that means that one doesn’t understand how infections are spread or who ignores science.

Wanneer je niet gevaccineerd wilt worden, dan betekenend dat dat je niet begrijpt hoe ziektes als Covid-19 verspreid worden en dat je wetenschap negeert. Ironisch niet waar? De mensen die zich niet willen laten vaccineren doen dit juist op basis van vele uren onderzoek in de beschikbare wetenschap en zullen dit dan ook kunnen ontkrachten. De schijn zal echter gecreëerd worden in de hoofden bij de mensen die wél het vaccin nemen dat diegenen die niét het vaccin nemen onwetenschappelijk zijn, daar dus het tegenovergestelde waar is.

Not bravery – which describes how firefighters, doctors, and front line medical workers are brave. Those who choose not to get vaccinated against COVID-19 are not brave.

Brandweermannen, medici en mensen die wél het vaccin nemen zijn moedig. Maar diegenen die niet het vaccin nemen zijn bang voor een spuitje en daardoor lafbekken die hun hele gemeenschap in gevaar brengen..

Bereid jezelf voor op de propagandamachine

De propagandamachine van het corona virus zal op volle toeren gaan draaien en hoewel dit een Amerikaanse studie betreft is er een reëele kans dat de uitkomst van dit onderzoek ook in Nederland gebruikt zal gaan worden. Het is daarom goed om je hier vantevoren mentaal op voor te bereiden.

Wij van Open Oogjes zullen in de toekomst een artikel gaan schrijven over hoe elk punt te ontkrachten is, zodat je jezelf kunt gaan wapenen tegen mensen die jou middels deze punten willen manipuleren het vaccin wel te gaan nemen, daar échte wetenschap bij de grote meerderheid van de mensen aangeeft om niét het vaccin te nemen en je juist te richten op het verbeteren van je eigen immuunsysteem.