Is Michelle Obama een transgender?

Nu misschien heb je het gerucht weleens voorbij zien komen over dat Michelle Obama soms een transgender wordt genoemd. Iemand die dus als man is geboren en vervolgens zich om heeft laten bouwen naar een vrouw. Een op het eerste gezicht lachwekkende bewering, want wij kennen Michelle Obama toch? We hebben haar vaak horen praten en hebben niet één keer vermoed dat zij iets anders is als een vrouw. Waar komen deze geruchten dan vandaan? Wij gingen op onderzoek uit..

Barack Obama noemt Michelle meerdere keren Michael

De eerste paar keer dat wenkbrauwen omhoog gingen staan was toen Barack Obama zijn vrouw Michelle, per ongeluk zo lijkt het, Michael noemde. Tijdens een speech op 30 september 2011 bij Fort Myer Virginia versprak hij zich voor het eerst:

“Distinguished guests, men and women of the finest military in the world, most of all, Admiral Mullen, Deborah, Michael and I also want to acknowledge your son Jack who was deployed today, all of you have performed extraordinary service to our country….

Barack Obama, Fort Myer Virginia speech

Zie de video via de link onder de quote voor het bewijs. Nu zou je zeggen, dit kan een keer gebeuren natuurlijk. Echter wil het zo zijn dat Obama deze zelfde fout nog tenminste twee andere keren heeft gemaakt op tv. De ene keer toen Obama ging vissen met Bear Grylls en de andere keer tijdens een andere speech van Obama. Nu zou ik jullie deze beide momenten graag middels een video willen laten zien, wil het niet dat beide video’s inmiddels volledig van YouTube afgehaald zijn. Een dergelijke censuur moet toch toch in ieder geval een klein rood vlagje doen gaan waaien.

De Michael LaVaughn Robinson claim

Enfin, wij gaan verder met een ander gerucht wat de wereld in geslingerd was door de blogger Matthew B. Glosser. Deze claimde informatie gekregen te hebben van een anonieme bron die zei bij de Obama administratie gezeten te hebben en een onderdeel te zijn geweest van de staf van de First Lady. Zijn claim was als volgt..

Michelle Obama, First Lady of the United States, was born Michael LaVaughn Robinson in Chicago, Illinois on January 17th, 1964. He was the second son born to Fraser Robinson III, a well known cocaine dealer and union thug for Crime Lord/Mayor Richard J. Daley, and Marian Shields Robinson, a transient street prostitute who was diagnosed with the HIV virus in 1998. He [Michael] was a popular high school athlete and in 1982, he accepted a scholarship to play middle linebacker for the Oregon State Beavers.

Obama links en de beweerde Michael LaVaughn Robinson rechts

After finishing a respectable rookie season with 88 tackles and 7.5 sacks, he suddenly dropped out of the school. Fellow teammates observed that Robinson could regularly be heard lamenting over how he is a “woman trapped inside a man’s body”, and on January 13th, 1983, he underwent sex reassignment surgery at Johns Hopkins University School of Medicine. To hide the shame of his new identity, Michael left Oregon State to attend Princeton University under his new legal name, “Michelle Robinson”. Years later, he met Barry Obama Jr. a Kenyan immigrant who later became aware of “Michelle’s” true identity. They subsequently married and adopted two children.

In 2014 onderzocht Dean Chambers van de Examinor de claim en vond geen bewijs dat er ooit een een Michael LaVaughn Robinson heeft bestaan en dat er een dergelijk persoon bij de Oregan State Beavers had gespeeld.

Michelle Obama als klein meisje

Daarentegen is er wel bewijs te vinden dat Michelle Obama altijd al een vrouw is geweest. Er is bewijs te vinden dat ze naar verschillende scholen is geweest als Michelle LaVaughn Robinson én er zijn meerdere foto’s van haar op het internet te vinden van haar als klein meisje.

Michelle Obama als kind

Nu tot zover lijkt het ons er dus op dat de claim van Matthew B Glosser een valse is en dat de foto van Michael LaVaughn Robinson, zoals die op het internet rondgaat een gephotoshopte versie is, zie de foto hieronder.

Michael LaVaughn Robinson

Joan Rivers zegt dat Barack gay is en Michelle trans

Maar is dit het dan en zit er dan helemaal geen waarheid verborgen in de claim dat Michelle Obama een transgender is? Op 3 juli 2014 werd Joan Rivers op straat geïnterviewd en werd haar gevraagd wanneer de eerste homofiele Amerikaanse president er zou komen. Ze reageerde door te zeggen dat die er al is en dat Barack Obama homofiel is en Michelle Obama een transgender.

“We already have [the first gay president] with Obama, so let’s just calm down. You know Michelle is a tranny… a transgender. We all know.“

Joan Rivers

Een paar maanden later overleed Joan Rivers onder verdachte omstandigheden bij een routine operatie doordat er voor de verdoving een te grote hoeveelheid drugs aan haar werd toegediend waardoor ze te lang zonder zuurstof is geweest, waarna Joan Rivers hersendood werd verklaart. Toeval? Dat zou kunnen..

Joan Rivers vertelde dus niet alleen dat Michelle Obama trans zou zijn, maar vertelde ook dat Obama dan dus homofiel zou moeten zijn. Bestaan er echter wel bewijzen van het feit dat Barack Obama homofiel zou zijn?

Is Barack Obama homofiel?

Larry Sinclair is officieel naar buiten gekomen met het statement dat hij fellatio gedaan zou hebben bij Barack Obama. Niet veel later werd Larry Sinclair vermoord, door aangereden te worden waarna de dader was weggerend.

Een ander controversieel punt, waar wij nu niet volledig op in zullen gaan, maar later wel een apart artikel aan gaan besteden, is het feit dat Barack Obama, die eigelijk Barry Soetoro heet, en Barry Davis had moeten heten, niet helemaal eerlijk is geweest over zijn geschiedenis.

Ingewikkeld? Nou en of! De documentaire ‘Dreams From My Real Father; A Story Of Reds And Deception’ verteld heel duidelijk dat Frank Marshall Davis de echte vader van Barack Obama was en dat deze man bisexueel is geweest, waardoor de kans dat Barack Obama ook bisexueel kan zijn opeens een stuk aannemelijker is geworden.

Kinderen Michelle Obama verwekt in testbuis

Maar zul je misschien zeggen, hoe verklaar je dan het feit dat Barack Obama en Michelle Obama gewoon twee kinderen hebben? Was jij al op de hoogte van het feit dat Michelle Obama er openlijk voor uit is gekomen dat zij hun kinderen niet op de standaard manier ter wereld heeft gebracht, maar dat zij verwekt zijn in een testbuis, middels IVF, en vervolgens door een andere vrouw ter wereld zijn gebracht?

She said that when she was around 34 years old, she realized that “the biological clock is real” and that “egg production is limited”, which made her decide to seek in-vitro fertilisation.

Michelle Obama

Nu zegt zei in dat interview ook dat ze een miskraam heeft gehad, en als dat werkelijk ook is gebeurd, bijna zeker zou betekenen dat ze de kinderen dus niet zelf ter wereld heeft gebracht. Echter wijst een miskraam natuurlijk wel op het feit dat ze vrouwelijke genitaliën zou moeten hebben.

Filmpjes lijken piemel Michelle Obama te laten zien

Nu wil het geval echter dat er op het internet niet 1, niet 2, maar meerdere filmpjes bestaan die lijken aan te tonen dat er ook nog wat anders aanwezig is daar beneden.

Voornamelijk het gedeelte van de dansvideo bij Ellen Degeneres lijkt te laten zien dat wanneer ze danst er ‘iets’ met Michelle Obama meedanst.

Zou het feit dat Michelle Obama bijna nooit strakke jurken draagt hiermee te maken kunnen hebben?

Hebben jullie Michelle Obama wel eens in een strak zwempak gezien bijvoorbeeld? De enigste goede foto die er lijkt te bestaan van Michelle Obama is met een broekje aan.

Michelle Obama lijkt een hermafrodiet te zijn

Wat zegt al deze informatie ons? Er lijkt toch wel degelijk iets niet helemaal normaal te zijn betreft Michelle Obama. Als je man op zijn minst bisexueel lijkt te zijn, jij je kinderen niet op een normale manier ter wereld hebt gebracht en er filmpjes bestaan die lijken aan te tonen dat er wel degelijk wat aan de hand is daar beneden, dan doet dat een persoon toch aan het denken zetten.

Hoe kan het echter dat er wel meerdere foto’s bestaan van een Michelle Obama als klein meisje? Wellicht dat Michelle Obama dan geen transgender is, maar een hermafrodiet? En dus zowel het vrouwelijke als het mannelijke gedeelte bezit? Dit zou ook kunnen verklaren dat Michelle Obama een miskraam heeft gehad. Het zeker weten zullen we alleen als Michelle Obama dit zelf ter wereld brengt of iemand haar broek naar beneden trekt, maar dit raden we je maar niet aan om te doen. Diegenen die dit verbaal hebben gedaan leven inmiddels niet meer.