Categorie: New World Order

The New World order, of Nieuwe Wereldorde is het plan van de globalistische wereldelite, bestaande uit politici, bankiers en andere hooggeplaatste elites, om de wereld d.m.v. een schijndemocratie te veranderen in een autoritaire wereldregering met als doel totale controle over de wereldbevolking.

Geheime genootschappen

Door de jaren heen hebben vele verschillende geheime genootschappen achter de schermen groepen gevormd waarin geheime kennis werd gedeeld om zo hun eigen posities te verbeteren. Groepen zoals de Vrijmetselaars Skull & Bones of de Illuminati hebben leden van de hoogste orde zoals de Bush familie, de Rothchild familie en nog vele andere hooggeplaatste elites.

Mind control

De verschillende manieren waarmee de New World Order zijn totale controle wil bereiken zijn legio, maar een belangrijke factor in deze is Mind Control. Het beheersen van het denken van de mensen is dé manier om tot totale controle van de wereldbevolking te komen. Mind Control bestaat op vele manieren. Van de beheersing van het individu d.m.v. het creëren van alter persona’s door trauma’s te creëren en het gebruik van elektrische ‘therapie’, zodat er meerdere persona’s gecreëerd kunnen worden die vervolgens beheerst kunnen worden middels trigger signalen.

Of Mind Control van de massa d.m.v. de totale controle van de muziek en filmindustrie, waarbij Mind Control is toegepast op beroemdheden welke vervolgens mensen beïnvloeden met gestuurde films en muziek welke in samenwerking met de CIA los wordt gelaten op het publiek.

Censuur

Een belangrijk onderdeel van Mind Control is censuur. Controleer de Mainstream Media en de Social Media en je kan de meningen van de mensen zo sturen zodat ze alles accepteren wat je ze verteld. Grote bedrijven zoals Google, YouTube, Twitter, Facebook en Mainstream Media zoals de NOS, RTL, Telegraaf, AD, CNN, MSNBC worden allen gestuurd vanuit een centraal punt waarbij de informatie gefilterd wordt op wat de massa dient te geloven.

Geheime technologieën

De presidenten Eisenhower en JF Kennedy waarschuwden beiden voor een meedogenloze samenzwering welke zich heeft weten te infiltreren in alle facetten van de samenleving. Door de jaren heen hebben zij samenleving veranderende technieken onder mom van nationale veiligheid geheim gehouden en deels gebruikt voor hun eigen doelen.

Bijzondere technieken zoals anti-zwaartekracht, of zero-point energy waarmee onuitputtelijke hoeveelheden energie verkregen kunnen worden zullen ervoor zorgen dat olie overbodig wordt en er werkelijk een Nieuwe Wereldorde zal kunnen ontstaan. Wij juichen de ‘white hat’s’ binnen de Amerikaanse regering, die strijden om al dit aan het licht te brengen alle mogelijke steun toe en hopen op een positieve New World Order.

"In the event that I am reincarnated, I would like to return as a deadly virus, in order to contribute something to solve overpopulation."

Prins Philip, man van de Engelse koningin

"The 2020 United States election will determine the fate of the world"

George Soros, Economic Forum 2020

Mark Rutte – The Great Pretender

Is het als Mark Rutte spreekt de waarheid, een verdraaiing, een halve waarheid of een leugen? Wij weten het niet meer! Daarom een ode aan onze ‘geliefde’ minister-president.