Black Lives Matter is een terroristische organisatie die haat creëert

Black Lives Matter is terrorisme

Steeds meer worden we geconfronteerd met de Black Lives Matter beweging. Linkse partijen zoals Groenlinks die willen dat Nederland excuses maakt voor het slavernij verleden. Dat Nederland reparaties betaald voor het slavernij verleden en dat Nederland zich uitspreekt voor de steun van Black Lives Matter.

Missie Black Lives Matter

Wat is Black Lives Matter en wat is hun boodschap? Wanneer we naar de officiële website gaan vinden we het volgende:

Black Lives Matter Foundation, Inc is a global organization in the US, UK, and Canada, whose mission is to eradicate white supremacy and build local power to intervene in violence inflicted on Black communities by the state and vigilantes.

Black Lives Matter

De Black Lives Matter beweging is een Westerse beweging met een missie om ‘white supremacy’ uit te wissen en lokaal gemeenschappen te bouwen om zich te verdedigen tegen de staat.

Het gevaar van Black Lives Matter

Het gevaar van Black Lives Matter en alle linkse volgers die het concept steunen zit hem in de definitie van wat witte suprematie is. We zullen het allemaal met mekaar eens zijn dat de KKK nou niet bepaald saamhorigheid uitstraalt en dat het lynchen van zwarte mensen alles behalve een Christelijke aangelegenheid is.

Echter wordt witte suprematie door Black Lives Matter veel verder getrokken dan wat de meeste mensen zich hierbij inbeelden.

The term is also used to describe a political ideology that perpetuates and maintains the social, political, historical, or institutional domination by white people

Wikipedia ENG

De werkelijke missie van Black Lives Matter

Waar het Black Lives Matter écht omgaat is niet de dood van George Floyd of vergelijkbare moorden zoals die van Trayvon Martin. Dit waren voor Black Lives Matter aanhangers emotionele gebeurtenissen, maar schijnbaar ideaal om het volledig uit context te trekken en opeens witte suprematie in de volledige Westerse samenleving aan te vallen.

Want witte suprematie móet vandaag de dag ook in sociale, politieke, historische en institutionele kringen aanwezig zijn. En waarom moet dat? Omdat daar in verhouding meer witte mensen zijn dan niet-witte mensen. En dus móeten er quota’s ingevoerd worden om die sexistische en racistische blanke witte man eens goed de les te lezen.

Olifant in de kamer

Ziet iemand de olifant in de kamer misschien? Er is geen mogelijkheid aanwezig dat sociale situaties binnen minderheden hier invloed op kunnen hebben? Dat zal dan komen door witte suprematie natuurlijk, zal er worden gezegd. Doelen ze dan wellicht op de witte suprematie die ze een uitkering verschaft, zekerheid van zorg geeft en alle mogelijke kansen om zich te ontwikkelen?

Of is er misschien een mogelijkheid dat niet-witte mensen minder geïnteresseerd zijn in dergelijke beroepen in de samenleving. Het is namelijk geen geheim dat de Westerse samenleving gecreëerd is door witte mensen en daardoor wellicht beter zal passen bij witte mensen.

Nee, want als je Rachid heet dan heb je 28% minder kans om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek. En dus moet er systematisch racisme bestaan. Hoe kan het anders dat de witte mens in een door hunzelf opgebouwde wereld nog steeds overwegend wit is?

De zwarte mens zal daarom blij zijn te horen als ik ze vertel dat de meeste zwarte mensen niet Rachid heten. Wellicht dat De Groene Amsterdammer hun onderzoek eens overnieuw kan doen en dit keer verschillende namen hierin mee kan nemen. Wanneer ze dit zullen doen, op voorwaarde dat alle CV’s dezelfde kwaliteiten dragen, dan zullen ze tegenkomen dat er een hele andere reden aan ten grondslag ligt.

Namelijk vooroordelen die mensen hebben naar bepaalde groepen toe. Vervolgens moet je natuurlijk wél de vraag stellen of die vooroordelen terecht zijn of niet, wat vaak wél het geval is. De huidige wetenschap heeft duidelijk niet voldoende onderzoek gedaan naar systematisch racisme, en dus is het zeer onwijs om hier beleid op te gaan voeren.

Definitie terrorisme

Terrorisme (van het Latijnse terror, paniek) is het zonder wettige grond plegen van ernstig geweld, of ernstige dreiging daarmee, met een politiek of religieus doel.

Encyclo

Laten we even kijken of Black Lives Matter zich schuldig heeft gemaakt aan het zonder wettige grond plegen van ernstig geweld, of ernstige dreiging daarmee, met een politiek of religieus doel.

Ter verduidelijking, dit filmpje verteld dat Black Lives Matter een huis in brand heeft gestoken, met een kind in het huis, en vervolgens de wegen blokkeerden zodat brandweerlieden er niet naartoe konden komen.

Witte mensen worden in Groot Brittannië willekeurig aangevallen en in mekaar geschopt. Meerdere voorbeelden zijn er gemeld en kan worden gevonden via de volgende link.

In Schotland zijn posters opgehangen voor de aanzet tot moord op de witte mens. En worden er leuzen op de muren geschreven als ‘Hang The White Man’.

Black Lives Matter is terrorisme

Christenen waren vreedzaam aan het protesteren tegen het neerhalen van standbeelden en worden gewelddadig weggeslagen door Black Lives Matter aanhangers.

“If U.S. doesn’t give us what we want, then we will burn down this system and replace it.”

Black Lives Matter leider

Een meer duidelijk voorbeeld van de definitie van terrorisme is niet te geven. Hier is een leider van Black Lives Matter die letterlijk zegt dat als de witte mens niet geeft wat de zwarte mens wil, dan wordt het huidige systeem kapot gemaakt.

Black Lives Matter is het nieuwste gezicht van communisme

In ons eerdere artikel spraken we al over de overeenkomsten tussen het communisme en Black Lives Matter. En hoe dergelijke activistische groepen worden gebruikt om bestaande regeringen omver te werpen.

Het is een zeer succesvol middel wat gebruikt is door alle communistische bewinden en tegenwoordig hét middel is van De Nieuwe Wereldorde, ofwel globalisten, om een wereldwijde communistische staat te creëren. Wat staat hun daarbij in de weg? Juist, de Verenigde Staten. En wat toevallig ook dat zij zich uitspreken om dit te bewerkstelligen.

Een van de originele oprichters van de Black Lives Matter beweging, Patrisse Cullors verteld openlijk over de achterliggende ideologie van Black Lives Matter en hun affiliatie met Marxisme, wat de grondlegging van het communisme is.

Linkse leiders laten protesten en geweld gebeuren

Op de Amerikaanse onafhankelijksdag 4 Juli, waarop de VS viert dat het zich afscheidde van de Britten en het als onafhankelijk land geboren werd, daar protesteren Black Lives Matter aanhangers niet tegen racisme, maar tegen Amerika zelf. Daar lopen ze over de vlag en daar verbranden ze zelfs de Amerikaanse vlag.

Protestanten blokkeerden bijna de gehele hoofdstad Washington DC en liepen door de hele stad heen met hun terroristische leuzen. Dit alles werd natuurlijk gedoogd door de linkse Democratische zwarte burgemeester Bowser, die klaarblijkelijk graag de Verenigde Staten in vlammen op ziet gaan.

Nederland kende natuurlijk de Black Lives Matter demonstraties op de Dam en in Rotterdam, die ondanks de corona maatregelen gewoon doorgang vonden. Het is er dan ook ten zeerste aangelegen om Black Lives Matter niet nog verder te ondersteunen, voordat ze ons systeem gaan afbranden.