!!! Shadow Gate laat zien hoe de Deepstate verkiezingen, mainstream media en rechtspraak manipuleert

Groot nieuws! Waar Obama Gate aantoont dat Obama overheidskanalen gebruikt heeft om de Trump campagne te bespioneren, daar komt deze nieuwe documentaire Shadow Gate van Millennial Millie, Infowars journalist, nu met een mega verhaal waarin voor het eerst naar buiten wordt gebracht hoe Obama, via bedrijven die voor de overheid werken, ShadowNet technologie heeft opgekocht om de meningen van mensen te manipuleren. Millie Weaver is gister aangehouden door de Deepstate, onder valse voorwendselen van vermeende inbraak. Als dit niet aangeeft dat er nu iets heel gevoeligs bloot is gelegd, dan zal niks je overtuigen.

Millie spreekt in de documentaire met klokkenluiders Tore en Patrick Bergy, welke nu naar voren komen over het feit dat duizenden mensen, middels privé organisaties actief bezig zijn met het hacken en manipuleren van mensen en bedrijven. Patrick Bergy werkte 8 jaar bij het bedrijf Dynology en creëerde de applicatie ShadowNet. Deze applicatie verzamelt de informatie en creëert middels kunstmatige intelligentie voorspellingen over wat er moet gebeuren om een groep mensen een bepaalde kant op te sturen.

Privé bedrijven manipuleren groepen mensen in opdracht van de overheid

Deze privé bedrijven zoals Dynology, Global Strategies Group, CGI, Clearforce en meer, worden ingehuurd via overheidsinstaties zoals de Department of Defense, de CIA of de FBI om bepaalde doelen te bereiken. Nu blijkt het dat corrupte mensen in de overheid, zoals Brennan, het hoofd van de CIA onder de Obama administratie, die nu werkt voor de Global Strategies Group, vergelijkbare connecties hebben met de grote social media bedrijven en mainstream media bedrijven.

Middels achterdeurtjes in overheidssystemen controleren corrupte politici, in combinatie met de privé organisaties de systemen om de meningen van de mensen te manipuleren. Dit, beste lezers, is de Deepstate, of werd door president Eisenhower, ook wel de ‘military industrial complex’ genoemd.

Datastroom wordt gekopieerd

Met de opkomst van de digitale wereld ontstond er op een gegeven moment de mogelijkheid voor een totale controle op alle menselijke gegevens. Waar de Amerikaanse overheid middels de NSA zelf verplicht is om alle data die over elk individu via Facebook, of welk kanaal dan ook, verzameld wordt, binnen 72 uur te dumpen, daar wordt er stiekem van deze datastroom een kopie gemaakt welke vervolgens naar deze privé organisaties stroomt voor hun om over elk individu een profiel te creëren met zoveel mogelijk informatie welke vervolgens tegen je gebruikt kan worden om via propagandakanalen zoals de mainstream media en social media jouw mening dermate te beïnvloeden dat je een keuze maakt die zij willen dat je maakt.

Dit systeem is inmiddels dermate geëvolueerd dat mainstream media super snel verteld kan worden wat de verhalen zijn die ze naar buiten moeten brengen.

ShadowNet wordt gebruikt om verkiezingen te manipuleren

De klokkenluiders vertellen dat toen ze nog bij de overheid werkten ze de technologie hebben gebruikt in Afghanistan om daar de verkiezingen die kant op te sturen die ze nodig hadden om te krijgen wat ze wouden hebben.

Dit systeem is toen verplaatst naar de Verenigde Staten waar het vervolgens gebruikt is om Obama aan de macht te krijgen. Ook is het systeem aan Trump aangeboden, maar deze had dit systeem geweigerd, omdat hij waarschijnlijk aan had gevoeld dat het een val was om hem juist niét te laten winnen, in plaats van wel.

Het framen van president Trump

Wat de Deepstate toen heeft gedaan is een verhaal gefabriceerd waarin Cambridge Analytica gekoppeld werd aan Trump waarin ze hem beschuldigen van precies dat wat ze zelf aan het doen zijn, namelijk het manipuleren van de perceptie van de mensen.

Mark Zuckerberg, de CEO van Facebook welke verantwoordelijk was voor het delen van de Facebook informatie met Cambridge Analytica moest zich verantwoorden voor de senaat, verbrak de banden met Cambridge Analytica, maar ging vervolgens een contract aan met een vergelijkbare privé organisatie welke actief bezig is met het manipuleren van de meningen van burgers.

De impeachment, Russische inmenging en de Clinton e-mails zijn allemaal gecreëerd vanuit deze privé organisaties die voor de Democraten werkten. Bekijk de ongelofelijk onthullende documentaire hieronder en laat het aan zoveel mogelijk mensen zien, zodat mensen een idee krijgen van hoe het systeem van manipulatie middels de media werkt en de propaganda aan ons gevoerd wordt.

De video is inmiddels verwijderd van YouTube. Wil je deze kijken klik dan op de foto hieronder:

Shadow Gate