Trump Rally gesaboteerd door Democraten, Black Lives Matter en Antifa

Donald Trump Rally

De Trump Rally, of bijeenkomst, als startschot voor de Trump 2020 campagne die ‘na’ de Coronavirus epidemie voor het eerst weer werd gehouden in Tulsa Oklahoma is dermate gesaboteerd door kinderachtige Democraten, Black Lives Matter en Antifa aanhangers dat een derde van het publiek de toegang tot de bijeenkomst is ontzegd.

Weken werd er naar uitgekeken. Waar vele hard werkende Amerikanen door het Coronavirus gedwongen werden thuis te zitten, hun baan wellicht kwijt raakte of gedwongen werden hun zaken al dan niet volledig of tijdelijk te sluiten, was het tijd voor een sprankje hoop en verlichting door naar hun held, president Donald Trump zijn bijeenkomst te gaan in Tulsa Oklahoma.

Hypocriete Democraten

Maar daar dachten Democraten, Black Lives Matter en Antifa aanhangers toch anders over. Met alle mogelijke tegenstand probeerden zij op zeer slinkse wijze de Trump Rally tegen te houden. Door eerst op hypocriete wijze de Black Lives Matter beweging volledig te ondersteunen met vele tienduizenden protestanten die weken achter mekaar geen afstand van mekaar hoefden te houden, zonder tegenstand van de politie hun gang konden gaan, werd er gedacht dat een Trump Rally opeens wél een groot gevaar voor de volksgezondheid zou betekenen.

Press sec McEnany verdedigd aanval van CNN journalist Acosta. Bron: CNN

Trump supporters waren zó enthousiast om naar de bijeenkomst te komen dat ze soms zelfs dagen vantevoren met tentjes gingen kamperen om zo zeker te zijn van een plekje. Heel kinderachtig was het dan ook dat de avond voor het evenement deze mensen opeens werden gevraagd te verhuizen doordat de burgemeester een avondklok had ingevoerd uit ‘angst’ voor verspreiding van het Coronavirus. Hierdoor werd het extra moeilijk gemaakt voor Trump supporters om een plekje te krijgen bij het evenement.

Craigslist advertentie vraagt mensen met Corona naar de Trump Rally te komen

In de categorie ‘ongelofelijk, maar waar’ verscheen er vlak voor de Trump Rally een advertentie op Craigslist, de Amerikaanse versie van Marktplaats, waarop er mensen werd gevraagd die wisten dat zij besmet waren met het Coronavirus, om naar de Trump Rally te komen, om daarmee zoveel mogelijk Trump supporters te besmetten met het virus. Een schandalige criminele actie die dodelijk gevolgen kan hebben. De advertentie werd daarom dan ook snel weer verwijderd, echter het doel van de boodschap verspreiden was al voltooid.

Black Lives Matter en Antifa aanhangers blokkeren toegang tot Trump Rally, schelden en gooien vloeistof

De ‘vreedzame’ protesteerders van Black Lives Matter en Antifa kwamen in grote getale naar Tulsa gekomen om stennis te schoppen. Waar de oprichters van Black Lives Matter al openlijk spreken over het feit dat het doel van de beweging is om Donald Trump uit het Witte Huis te krijgen, en het dus niet gaat om gelijke raciale behandeling, stonden ze agressief Trump supporters uit te schelden, metaaldetectors te blokkeren en vloeistof te gooien naar vreedzame aanhangers.

Black Lives Matter aanhangers verstoren agressief de Trump Rally
Politie blokkeert weg om Black Lives Matter protestanten tegen te houden
Politie wordt gedwongen tot het blokkeren van toegangswegen

Opkomst Trump Rally valt lager uit

De opkomst van de Trump Rally viel verrassend lager uit dan verwacht. Waar het hoogste aantal aangevraagde kaarten ooit werd gemeld, met een aanvraag van 1 miljoen en de capaciteit van het DOK stadion ongeveer 15.000 was, werden er uiteindelijk maar 10.000 mensen het stadion binnen gelaten. Dit tot groot vermaak van de linkse Mainstream Media.

Chineze TikTok gebruikers reserveren duizenden kaarten zonder te komen

Naast het feit dat agressieve Black Lives Matter en Antifa protestanten samen met politie de toegang blokkeerden, waren er ook Chineze TikTok gebruikers die duizenden plaatsen reserveerden zonder de intentie te hebben om naar het evenement te komen.

Zoals we in Nederland ook langzaam het vergaan van de democratie aan het voelen zijn, door de invoering van de ‘spoedwet’ en het verbieden van protesten tegen de lockdown, zo is de democratie in Amerika aan het lijden door gepoliticeerde groepen als Black Lives Matter en Antifa te gebruiken tegen aanhangers van het andere politieke spectrum. Combineer dit met de liegende Mainstream Media en je hebt een cocktail die steeds ontvlambaarder zal gaan worden.