UFO openbaring nabij – Pentagon heeft buitenaardse machines in bezit

UFO Openbaring

De openbaring lijkt nu toch echt te komen. Waar eerder in 2018 al enkele video’s werden vrijgegeven van UFO’s, oftewel onbekende vliegende objecten, daar doet een consultant, die voor het Pentagon heeft gewerkt aan een geheim ruimtevaartprogramma, daar nog een schepje bovenop, door te melden dat het Pentagon buitenaardse machines in zijn bezit heeft.

Mocht je nu denken dat dit nieuws van een twijfelachtige bron komt, niets is minder waar, The New York Times kwam met het nieuws naar buiten.

Despite Pentagon statements that it disbanded a once-covert program to investigate unidentified flying objects, the effort remains underway

The New York Times

Diep weggestopt in de marine afdeling van het Pentagon, schijnt deze afdeling al meer dan 10 jaar bezig te zijn met onderzoek naar buitenaardse machines. Daar waar gezegd werd dat het budget niet toereikend zou zijn geweest en het programma gestopt zou zijn, daar is het programma stiekem onder de radar door blijven gaan.

Geheim UFO programma komt bij senaat boven tafel

En hoewel het Pentagon er op dit moment niks over naar buiten wil brengen, daar verscheen informatie over het Unidentified Aerial Phenomenon Taskforce in het committee rapport van de Senaat, waar erover budgetten gesproken werd van de marine.

The report said the program, the Unidentified Aerial Phenomenon Task Force, was “to standardize collection and reporting” on sightings of unexplained aerial vehicles, and was to report at least some of its findings to the public within 180 days after passage of the intelligence authorization act.

Committee rapport

Waar senator Marco Rubio aangeeft dat de hoofdfocus op dit moment ligt op het uitzoeken van dat het onbekende vliegende object mogelijk niet onbekende technologie bevat van opponenten als China of Rusland, daar zal het wanneer het echt een buitenaards toestel bevat, inclusief buitenaardse wezens, toch niet erg moeilijk zijn om te bewerkstelligen waar deze vliegende objecten vandaan komen.

Geplande ‘organische’ UFO openbaring

Geheime ruimteprogramma’s zijn niet zonder reden geheim en bestaan uiteraard ook al veel langer dan dit vrij slappe verhaal wat nu naar buiten wordt gebracht. In mei 2001 werd, middels het Disclosure Project, al naar buiten gebracht door voormalig hooggeplaatste mensen, dat UFO’s echt bestaan en dat de VS en andere landen al vele jaren middels geheime programma’s hier zeer actief mee bezig zijn.

De massa werd al die jaren, wegens ‘nationale veiligheid’ overwegingen niet ingelicht, maar er lijken nu intern toch krachten gaande die middels een ogenschijnlijk ‘organische’ vorm van openbaring bekend willen gaan maken dat UFO’s bestaan en dat de mensheid niet alleen is in het universum. We leven in spannende tijden!

Foto: Department of Defence