Cannibal Club Restaurant valkuil – Voer voor linkse mensen

Cannibal Club Hoax

Waarschuwing! Ben jij een liefhebber van de waarheid? Dan ben je je ervan bewust dat de waarheid vaak vakkundig verborgen wordt door mensen met macht, die iets te verbergen hebben wat het daglicht niet kan verdragen. Het gevolg is dat er daardoor vaak niet genoeg feiten zijn om een claim voor de volle 100% te bewijzen en dat je daardoor gedwongen bent om naar de beschikbare bewijzen te kijken. Maak je één foute stap? Dan staat de linkse mensen en de linkse media klaar om je belachelijk te maken en figuurlijk op te eten. Zo ook bij de valkuil van de Cannibal Club, een restaurant uit Los Angeles waar sterren mensenvlees komen eten.

Specializing in the preparation of human meat, Cannibal Club brings the cutting edge of experimental cuisine to the refined palates of L.A.’s cultural elite. Our master chefs hail from around the world for the opportunity to practice their craft free of compromise and unbounded by convention.

Cannibal Club

Er bestaat een website genaamd ‘Cannibal Club’ en ze praten openlijk over het eten van mensenvlees. En dat niet alleen, ’s werelds grootste sterren en elites van over de hele wereld komen er geregeld eten zodat ze hun grenzen kunnen verleggen en zich weer als ‘vernieuwd’ kunnen voelen.

Hollywood sterren dineren bij de Cannibal Club

Geruchten over dat Hollywood sterren satanistische praktijken aanhouden inclusief kannibalisme bedrijven, bestaan er natuurlijk al een hele tijd. Mind control viert vandaag de dag hoogtij in Hollywood en het was voor mij dan ook een makkelijke stap om deze website direct als geloofwaardig te bestempelen. Hollywood sterren die nep mensenvlees op hun bord leggen tijdens tijdens kunstshows is inmiddels hardstikke ‘normaal’ en ‘leuk’ om je horizon eens mee te verbreden.

Lady Gaga en Marina Abramovic tijdens kunstshow

De stap van een bord nep mensenvlees naar een bord met echt mensenvlees wordt daardoor al een stapje kleiner gemaakt. Helemaal interessant werd het wanneer er op het internet een artikel verscheen waarin verteld werd dat er een lijst ‘gelekt’ was van sterren die voor een diner uitgenodigd zouden zijn.

What do Katy Perry, Meryl Streep, Anderson Cooper and Chelsea Clinton have in common? They have all eaten human flesh at LA’s notorious cannibal restaurant, Cannibal Club

YourNewsWire.com

Sterren als Katy Perry, Meryl Streep, Anderson Cooper en Chelsea Clinton zouden allemaal lid zijn van de Cannibal Club en er geregeld mensenvlees komen eten. Benieuwd wat ze dan zoal zouden eten?

Wat staat er op het menu?

Liver and Mushroom Pirozhi – A Russian version of pierogies, baked rather than boiled, with a savory filling of wild mushrooms and liver.

Placenta Lasagna – An otherwise traditional lasagna with one layer of cheese substituted by minced placenta in heirloom tomato sauce, seasoned with garlic, onion and oregano.

The meat we serve is selected from the young and healthy. Consistent with the practice of cannibalism in many primitive societies, we view anthropophagy as homage to the dead, who are reborn into the bodies of their consumers. Each dish, therefore, is a study in taste and elegance.

Cannibal Club Menu

Het vlees is extra vers omdat het van jonge en gezonde mensen wordt klaargemaakt. Het eten van het vlees zorgt ervoor dat je herboren wordt omdat je de ziel van de overledene tot je neemt. Klinkt dat als een diner waar jij gezellig met je vrienden naartoe zou gaan?

Zus van Mark Zuckerberg is eigenaar Cannibal Club?

Ik stuitte op dit artikel, niet omdat ik toevallig opzoek was naar iets om mijn smaakpallet te verbreden, maar omdat er nóg een complottheorie gaande was over een van de eigenaren cq mede oprichters van de Cannibal Club, genaamd Raven Chan. Raven zou namelijk de zus zijn van de vrouw van Mark Zuckerberg, de eigenaar van Facebook.

Na een beetje onderzoek gedaan te hebben kwam ik erachter dat de enigste connectie die de twee hebben is dat ze dezelfde achternaam hebben, maar dat de zussen van de vrouw van Mark Zuckerberg, welke zelf Priscilla Chan heet, niet Raven heette van de voornaam, maar Elaine en Michelle.

Het kwartje ging pas echt bij mij vallen toen ik het fact check artikel van Snopes tegenkwam. Jawel, de politiek gemotiveerde fact checkersite Snopes heeft het soms ook nog wel eens bij het rechte eind. Waar zij achtergekomen waren was namelijk dat de foto’s van alle medewerkers stockfoto’s waren die simpel van het internet geplukt konden worden.

Teveel punten die niet kloppen

Ook staat er hetzelfde evenement op de site vermeld als vrijdag en zaterdagavondshow voor tenminste al 10 jaar en wordt het adres van het restaurant vakkundig vermeden door te zeggen dat dit niet openbaar gemaakt kan worden omdat de privacy van de aanwezigen gewaarborgd dient te blijven.

it is necessary for us to operate privately and to vette our members in order to avoid disruption from the less enlightened.

Cannibal Club FAQ

De lijn tussen werkelijkheid en fantasie is een hele dunne binnen de wereld van Hollywood. Kunstshows kunnen kannibalisme als grap en kunst afdoen, of restaurants kunnen als ‘leuk’ thema kannibalisme elegant en een ervaring voor de zintuigen maken.

Verbergen in het openbaar

Het is dan ook niet voor niets dat de bekende showman Anton LaVey zijn ‘Church of Satan‘ in Californië oprichtte, waar Chelsea Clinton en haar vriendin Chrissy Teigen (pedo alert!) zo ‘respectvol‘ voor zijn, en waar neppe satanistische rituelen werden gehouden omdat ze het zo leuk vonden om dat soort ‘spelletjes’ met mekaar te spelen.

Echter, wie weet wat daar achter de schermen als er niemand kijkt werkelijk allemaal gebeurd? Het zou niet voor het eerst zijn dat iets geheims in het openbaar verborgen zou worden.

Voer voor linkse media

Mocht je nu, na al die gepraat over het eten van mensenvlees benieuwd zijn geworden naar hoe mensenvlees zou smaken? De Frequently Asked Questions van de Cannibal Club hebben daar het volgende op te zeggen:

When prepared by us, unbelievable. Of the meats you are likely to find in stores, pork is the closest match.

Cannibal Club FAQ

En een varkentje is ook hoe jij zal smaken in de mond van de linkse mensen wanneer je iets te gretig in een smeuïge complottheorie trapt als deze van de Cannibal Club. Laat dit artikel dan ook een waarschuwing zijn voor vrijheidsstrijders die het zo goed bedoelen, maar zichzelf soms in de voet kunnen schieten om voer te worden voor de hongerige wolven van de linkse media. Je bent gewaarschuwd!